M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2017 - - | ZINA ALAJIL ALSLIBI | ||
2016 - 2017 | Ribin Anwer MAHMMOD | ||
2016 - - | Selma Kulpu | ||
2015 - 2017 | Sultan Can | ||
2014 - 2015 | Selcen Semerciöz | ||
2011 - - | Cüneyt Gökçe | ||
2009 - 2011 | Didem Demiröz | ||
2009 - 2014 | Ahmet Şahan | ||
2007 - 2010 | Anıl Uzun | ||
2005 - 2006 | The effects of natural antioxidants on the biogenic amines during the ripening of sucuk | Seçil KARABACAK |
Doctoral/Expertise Theses |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2013 - - | Yasemin Çelebi Sezer | ||
2012 - - | Anıl Uzun Özcan | ||
2010 - - | Songül Şahin Ercan |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2015 - 2017 | AKTİF FİLM İLE PAKETLENEN SUCUKLARDAKİ DEĞİŞİMLERİN İNCELENMESİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP | |
2014 - 2015 | ANTEPFISTIĞI ARTIKLARINDAN DRAJE ELDESİ VE ÜRETİM KOŞULLARININ BELİRLENMESİ | TÜBİTAK | |
2014 - 2017 | DOĞRUDAN TÜKETİME UYGUN OLMAYAN CEVİZ ÇEŞİTLERİNİN REÇEL YAPIMINA UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI | T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | |
2014 - - | İNOVASYON EKOSİSTEMİNDE YAPILACAK MİKRO NAKİT ENJEKSİYONLARININ İNOVASYON VE EKONOMİYE KAZANDIRILMASI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP | |
2014 - 2017 | HİBRİT PİŞİRME İŞLEMİNİN ETİN KALİTE VE GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP | |
2013 - 2015 | SULAMANIN ANTEPFISTIĞI MEYVELERİNİN AROMASI VE BESİN İÇERİĞİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ | T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI TARIMSAL ARAŞTIRMALAR VE POLİTİKALAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ | |
2012 - 2013 | GAZİANTEP İLİ FİLAMENTLİ ALGLERİN EKOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE BİYOMARKIR POTANSİYELLERİNİN ARAŞTIRILMASI | TÜBİTAK | |
2012 - 2014 | GELİŞTİRİLMİŞ EV TİPİ HİBRİD (KONVANSİYONEL-MİKRODALGA) FIRINDA GIDA KURUTMA PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ | SANAYİ BAKANLIĞI-SANTEZ | |
2012 - 2014 | SİLAJ PAKETLENMESİ İÇİN BARİYER ÖZELLİKLİ AMBALAJ FİLMLERİN GELİŞTİRİLMESİ | TÜBİTAK | |
2012 - 2014 | OZON UYGULAMASIYLA GÜVENİLİR ANTEP FISTIĞI ÜRETİM KOŞULLARININ BELİRLENMESİ | TÜBİTAK | |
2011 - 2013 | ANTİMİKROBİYAL VE BARİYER ÖZELLİKLİ VAKUM PAKET FİLMLERİN GELİŞTİRİLMESİ | TÜBİTAK | |
2011 - 2012 | OZON UYGULAMASİ İLE GÜVENİLİR VE KALİTELİ ANTEPFİSTİĞİ ÜRETİMİ | İPEKYOLU KALKİNMA AJANSİ | |
2010 - 2013 | BİYOJEN AMİN OLUŞUMUN AZALTILMASI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ BAP | |
2009 - 2011 | TRACK-FAST “TRAİNİNG REQUİREMENTS AND CAREERS FOR KNOWLEDGE-BASED FOOD SCİENCE AND TECHNOLOGY İN EUROPE | FP-7 | |
2009 - 2010 | YAŞ MEYVE VE SEBZELER İÇİN AKTİF AMBALAJLARIN GELİŞTİRİLMESİ | TÜBİTAK | |
2008 - 2009 | TEKSTİL FABRİKA ATIK SULARINDAKİ BOYALARIN (RED 120 VE YELLOW 81) ARITIMI | TÜBİTAK | |
2007 - 2007 | FONKSİYONEL NAR ÇAYI ÜRETİMİ” KOSGEB GAZİANTEP TEKMER MÜDÜRLÜĞÜNCE DESTEKLENEN PROJE NO: 40, 2007. | GÖKMA ÇİKOLATA | |
2007 - 2012 | MONİQA NO-E: TOWARD HARMONİSATİON OF ANALYTİCAL METHODS FOR MONİTORİNG QUALİTY AND SAFETY İN THE FOOD SUPPLY CHAİN | FP-6 | |
2006 | REDUCTION OF HARMFUL PRODUCTS FORMED DURING RIPENING OF SUCUK | UNIVERSITY OF GAZIANTEP | |
2005 | GAP tarımsal ürünlerinde Pestisit ve PAH kalıntılarının araştırılması Avrupa Bir | DPT "DEVLET PLANLAMA TEŞKILATI" | |
2001 | Türk sucuğu ve acı biber salçasının kalitesi, raf-ömrü ve güvenirliklerinin araştırılması | GAZIANTEP ÜNIVERSITESI |