M.Sc Theses Supervised |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2016 - 2019 |
INVESTIGATION OF CONSUMPTION OF HONEY AND POLLEN TOGETHER WITH GREEN TEA | Rabia YILDIZ | |
2012 - 2019 |
THE USE OF CAROB
FLOUR AND STEVIA AS SUGAR SUBSTITUTES FOR CAKE PRODUCTION AND ENRICHMENT WITH
WHEAT GERM | Cüneyt GÖKÇE | |
2012 - 2014 | Effect of Ultrasound Pretreatment On Drying Behavior, Ascorbic Acid, Lycopene, Color and Other Related Properties Of Tomato Slices
| Hawar Jawdat JAAFAR | |
2009 - 2012 | Application of Various Herbal Extracts as Natural Antioxidants in Vegetable Oils
| Tuğba İNANÇ | |
2008 - 2011 | Pomegranate Aril Drying and Juice Powder Production
| Erhan HORUZ | |
2003 - 2006 | Effect of Buthylated Hydroxytoluene and Essential Oils of Thymra Spicata on Stability of Corn and Palm Oils During Deep-Fat Frying
| Sibel NACAROĞLU | |
2000 - 2003 | MICROWAVE ASSISTED DRYING OF PASTA PRODUCTS
| Aylin ALTAN | |
1999 - 2002 | REFINEMENT OF SUNFLOWER SEED OIL USED IN DEEP-FAT FRYING BY DIFFERENT ADSORBENTS | Halil İ.BAĞCI |
Doctoral/Expertise Theses |
|||
Year |
Subject |
Name of Student |
|
2015 - - | Effect of Minimal Refining on The Minor Constituents and Oxidation Stability of Sunflower Seed Oil
| Pınar GÜMÜŞ | |
2011 - 2018 | lnvestigation of Drying And Quality Parameters of Some Fruits and Vegetables in Home Type Hybrid (Conventional-Microwave) Oven
| Erhan HORUZ | |
2003 - 2008 | Production and Properties of Snack Foods Developed by Extrusion From Composite of Barley, and Tomato and Grape Pomaces | Aylin ALTAN |
Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2018 - 2019 | ŞEKER İKAMESİ OLARAK KEÇİBOYNUZU UNU VE STEVİA KULLANARAK KEK ÜRETİMİ VE BUĞDAY RÜŞEYMİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2018 - 2020 | MİNİMAL REFİNİNG PROCESS OF CRUDE SUNFLOWER OİL: PROCESS OPTİMİZATİON, İTS EFFECT ON MİNOR COMPONENTS AND OXİDATİON RESİSTANCE | GAZİANTEP UNIVERSITY | |
2017 - 2019 | INVESTIGATION OF CONSUMPTION OF HONEY AND POLLEN TOGETHER WITH GREEN TEA | GAZİANTEP UNİVERSİTESİ-BALTAT ARICILIK TARIM HAYVANCILIK GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ | |
2016 - 2017 | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ AR-GE STRATEJİ BELGESİ (GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİLERİ) | TÜBİTAK | |
2015 - 2016 | …. İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SÜRÜLEBİLİR MARGARİNLERİN ÜRETİLMESİ | TÜBİTAK | |
2014 - 2017 | HİBRİT PİŞİRME İŞLEMİNİN ETİN KALİTE VE GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2013 - 2018 | ECOBERRIES (ID222), INNOVATIVE AND ECO-SUSTAINABLE PROCESSING AND PACKAGING FOR SAFE AND HIGH QUALITY ORGANIC BERRY PRODUCTS WITH ENHANCED NUTRITIONAL VALUE | AVRUPA BİRLİĞİ | |
2012 - 2014 | HIZLI GIDA KURUTMA YAPABİLEN EV TİPİ HİBRİD (KONVANSİYONEL-MİKRODALGA) FIRIN TASARIMININ GELİŞTİRİLMESİ | BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI-GAZİANTEP UNİVERSİTESİ | |
2010 - 2012 | BAZI BAHARATLARIN UÇUCU YAĞLARININ HIZLANDIRILMIŞ YÖNTEMLE OKSİDASYON DAYANIKLILIĞININ OPTİMİZASYONU MISIRÖZÜ VE PALM YAĞINDA KIZARTMA İŞLEMİNDE ANTİOKSİDAN OLARAK KULLANILMASI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2009 - 2010 | POMEGRANATE JUICE POWDER PRODUCTION | BİLİM SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI | |
2009 - - | GIDA ÜRÜNLERİ ARAŞTIRMA-GELİŞTİRME MERKEZI | DPT | |
2006 - 2008 | WİNE POMACE BASED EXTRUSİON PRODUCTS | UNIVERSITY OF CALIFORNIA - GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2006 - 2008 | HUBUBATLARA MEYVE VE SEBZE ATIKLARININ EKLENMESİYLE EKSTRÜDE GIDALARIN ÜRETİLMESİ VE KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2003 - 2005 | DİYARBAKIR İL SINIRLARI İÇERİSİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN MEDİCAGO L. (YONCA) TÜRLERİ ÜZERİNE FİZYOLOJİK VE BİYOKİMYASAL BİR ÇALIŞMA | DİCLE ÜNİVERSİTESİ | |
2001 - 2003 | ÇEŞİTLİ ADSORBANTLAR KULLANARAK KIZARTMALARDA KULLANILAN YAĞLARIN RAFİNE EDİLMESİ | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
2000 - 2001 | MUSKAT TİPİ ARJENTİN KIRMIZI ÜZÜMLERİNDE FENOLİK BİLEŞİKLERİNİN DEPOLAMA DAYANIKLILIĞININ ARAŞTIRILMASI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ | |
1997 - 2000 | ANTEPFISTIĞI KURUMA METOTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, KURUMA VE DEPOLAMA SÜRESİNCE AFLATOKSİN OLUŞUMUNUN İZLENMESİ | DPT | |
1995 - 1998 | ANTEPFISTIĞI'NIN DEPOLAMA KOŞULLARININ ARAŞTIRILMASI | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ |