GAZ─░ANTEP ├ťN─░VERS─░TES─░

TOPLUMSAL DUYARLILIK PROJELER─░ UYGULAMALARI BA┼×LADI
16 Nisan 2012 16:56:47
ISLAH─░YE MESLEK Y├ťKSEKOKULU - UZM. B─░LAL ERDO─×AN

Y├╝ksekokulumuz 1. s─▒n─▒f ├Â─črencilerini kapsayan Toplumsal Duyarl─▒l─▒k Projeleri Dersi kapsam─▒nda ─░l├že merkezindeki ilk├Â─čretim okullar─▒nda "Temizlik ve Hijyen" konulu Seminerler uygulanmaya ba┼čland─▒.

─░slahiye Meslek Y├╝ksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamalar─▒ I. S─▒n─▒f ├Â─črencileri ile ├Â─čretim g├Ârevlisi Y─▒ld─▒r─▒m Bayaz─▒t koordinat├Ârl├╝─č├╝nde Toplumsal Duyarl─▒l─▒k Projeleri kapsam─▒nda verilen seminerlerin ilki ─░slahiye ├ľzel G├╝lpembe ─░lk├Â─čretim Okulu'nda ger├žekle┼čti. "Temizlik ve Hijyen" konulu seminerle ├Â─črencileri bilgilendirilmesi ve konunun canl─▒ tutulmas─▒ sa─član─▒yor.

├ľzel G├╝lpembe ─░lk├Â─čretim Okulu Toplant─▒ Salonu'nda; anas─▒n─▒f─▒, 1,2 ve 3. s─▒n─▒f ├Â─črencilerinin kat─▒ld─▒─č─▒ "Temizlik ve Hijyen" konulu seminer program─▒nda ├Â─črencilere; el hijyeni, deri hijyeni, ayak hijyeni,

t─▒rnak bak─▒m─▒ ve hijyeni, a─č─▒z hijyeni ve sa├ž hijyeni konular─▒nda ├žizgi film karakterleriyle konu anlat─▒m─▒ yap─▒larak ├Â─črencilerin dikkati ├žekilmeye ├žal─▒┼č─▒ld─▒.

├ľ─črencilerin verdi─či seminerde; Minik ├Â─črencilere, temizlik denilince sadece v├╝cut temizli─či veya konut temizli─či anla┼č─▒lmamas─▒ gerekti─či, ya┼čad─▒─č─▒m─▒z ve ├žal─▒┼čt─▒─č─▒m─▒z, e─člendi─čimiz her yerde sa─čl─▒─č─▒m─▒z a├ž─▒s─▒ndan temizlik ├╝zerinde ciddiyetle durulmas─▒n─▒n gerekti─či ├╝zerinde duruldu.

Proje Koordinat├Âr├╝, Gaziantep ├ťniversitesi ─░slahiye Meslek Y├╝ksekokulu ├ľ─čretim G├Ârevlisi Y─▒ld─▒r─▒m Bayaz─▒t "Toplumsal Duyarl─▒l─▒k Projeleri dersi kapsam─▒nda ─░lk├Â─čretim okullar─▒ndaki ├Â─črencilere temizlik ve hijyen konusunu onlar─▒n anlayabilece─či dilde ve ├žizgi film karakterleriyle anlatmaya ├žal─▒┼čt─▒k. Sa─čl─▒kl─▒ ya┼čam i├žin hijyenin gerekti─činin alt─▒n─▒ ├žizdik" ┼čeklinde konu┼čtu.

Seminer sonunda ─░slahiye ├ľzel G├╝lpembe ─░lk├Â─čretim Okulu M├╝d├╝r├╝ Evliya DEM─░RASLAN Projenin uygulanmas─▒na katk─▒ sa─člayan ├ťniversite yetkililerine ve ├Â─črencilere te┼čekk├╝r etti. Uygulaman─▒n son derece yararl─▒ oldu─čunu vurgulad─▒.