Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
COOKİNG PROGRAME 
HOMEPAGE
Announcements / Documents
Course Details
Course Title
PASTANE ÜRÜNLERİ
Code
GMAŞK 222
Course Info
Basit hamur ile ürün ile hazırlamak. Ekmek dekorları, ekmek çeşitleri. Yağlı hamur ile ürün hazırlamak. Mayalı hamur ile ürün hazırlamak. Milföy hamuru ile yapılan ürünler. Pişmiş hamur ile ürün hazırlamak. Kek/ pasta, kuru pasta, tatlı hazırlamak. Sütlü Tatlılar. Meyve Tatlılar. Özel Türk tatlıları. Tart, tartölet, pay ve kiş çeşitleri hazırlamak. Şeker ve çikolata süslemeleri yapmak.
Credit
8
ECTS
9

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam