YILIN ANNESİ

10 Mayıs 2011 / 09:16:56

Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Toplumsal Duyarlılık Projeleri öğrencileri ile şehit-gazi dernekleri tarafından 106. Topçu Alayı Lojmanlarında şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen piknikte, Şehit Topçu Çavuş Sıtkı Doğan'ın Annesi Döndü Doğan Yılın Annesi Seçildi.

Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Toplumsal Duyarlılık Projeleri öğrencileri ile şehit-gazi dernekleri tarafından 106. Topçu Alayı Lojmanlarında şehit ve gazi ailelerine yönelik düzenlenen piknikte, Şehit Topçu Çavuş Sıtkı Doğan'ın annesi Döndü Doğan yılın annesi seçildi.

122 şehit ve gazi ailesinin katıldığı piknikte konuşan Kurmay Kıdemli Albay Yücel Keleş, şehit ve gazi ailelerinin anneler gününü kutlayarak, yılın annesinin 1985 yılında Deniz Kurdu 1 Tatbikatı' nda şehit olan fakat naaşı bulunamadığından temsili mezarı yapılan şehit Topçu Çavuş Sıtkı Doğan'ın annesi Döndü Doğan olduğunu söyleyerek, şehit annesi Döndü Doğan'a çiçek takdim etti.

Düzenlenen pikniğe Kurmay Kıdemli Albay Yücel Keleş, Gaziantep Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri öğrencileri, GAÜN öğretim elamanları, İslahiye Şehit Gazi Dernekleri Başkanı İlyas Türkoğlu ile şehit ve gazi aileleri katıldı.