2020-2021 Bahar dönemi YENİ KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

08 Şubat 2021 / 11:53:23
İLETİŞİM VE TOPLUMSAL DÖNÜŞÜM ABD - M. EMRE KÖKSALAN

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz (2. öğretim programı) bu dönem için aşağıdaki yönergelere uygun bir biçimde ders seçimlerini yapmalı ve ders takiplerini gerçekleştirmelidir:

1. SBE 501 Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri ve Etik dersi zorunludur ve tüm öğrenciler tarafından seçilmelidir.

2. SBE 501 dışında tüm öğrenciler 3 (üç) ders daha seçecek ve toplam 4 (dört) ders seçmiş olacaklardır.

3. Bahar dönemi kataloğunda yer alan Araştırma Yöntemleri dersini yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz kesinlikle SEÇMEYECEKLERDİR.

4. Dersler üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi (GAUZEM) üzerinden online ve duyurularda ilan edilen ders programına göre yürütülecektir. Yüksek lisans derslerine katılım-devam zorunludur.

5. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin topluluk iletişimi dinamiklerinden yararlanabilmeleri için facebook grubumuza üye olmalarını tavsiye ederiz. Üyelik talebi iletilriken programın öğrencisi olduğunuzu da lütfen belirtiniz. (GAÜN İletişim ve Toplumsa Dönüşüm; https://www.facebook.com/groups/768245896660643)

Tüm öğrencilerimize hoşgeldiniz diyor, yeni dönemin sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyoruz.