İngiliz Dili Eğitimi Bölümü Sosyal Etkinlikleri

11 Temmuz 2019 / 00:00:00
YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ - SAVAŞ ARICAK

Bölümümüz sosyal etkinlikler kapsamında çay toplantısı, iftar yemeği ve mezuniyet balosu düzenlemiştir. Sosyal aktiviteler öğrencilerin katılımıyla renklenmiştir. Bölümümüzün sosyal etkinlikler kapsamında çekilen fotoğrafları aşağıda yayınlanmıştır.

Çay toplantısı, öğrencilerimiz ve Öğretim Üyelerinin katılımıyla 2 Mayıs saat 17.00'da Mandalina Kafe'de toplanılmış olup 2 saat boyunca güzel sohbetler, oyunlar ve müzik eşliğinde keyifli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

İftar yemeği, 23 Mayıs günü iftar saatinde Cafe in Pizza'da gerçekleşmiştir.

4. sınıftan mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet balosu düzenlenmiştir. Yeni mezunların çoğu ve Öğretim Üyeleri, 10 Haziran akşamı saat 19.00'da Tuğcan Oteli'nde toplanmış olup gece boyunca oyunlar ve müzik eşliğinde keyifli vakit geçirmişlerdir. Bu gece mezun öğrencilerimiz için unutulmaz bir anı olmuştur. Hayatta her zaman başarılı, mutlu ve sağlıklı olmalarını temenni ederiz.

Çay Toplantısı Çay Toplantısı Çay Toplantısı Mezuniyet Mezuniyet Balosu Mezuniyet Balosu Mezuniyet Balosu