BAĞIMLILIKLA MÜCADELE BİLİNCİ

25 Mart 2019 / 10:24:35

Gaziantep Üniveristesi İslahiye Meslek Yüksekokulu ve İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Faküldesi öğrencileri İslahiye Milli Eğemenlik Meydanında stand açarak Bağıımlılık Bilincinin geliştirilmesine katkı sağladılar.
İslahiye Milli Eğemenlik Meydanına İslahiye Belediye Başkanlığınca kurulan çadırda gençlere ve vatandaşlara broşür ve bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirildi.
Yeşilay Gaziantep Şubesi, İslahiye Meslek Yüksekokukulu ve İslahiye Sosyal Hizmetler Merkezi işbirliği ile koordine edilen etkinliğe İslahiye Belediye Başkanlığıda katkı verdi.
Bağımlılıkla mücadele kapsamında kurulan çadır büyük ilgi gördü. Stantlarda halka bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirme yapılırken çocuklara "uyuşturucuya hayır" yazılı balonlar dağıtılırken yetişkinlere kalem, rozet bilek bağı ve broşür dağıtıldı.
GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Bağımlılık Koordinatörü Bilal ERDOĞAN ve GAÜN Genç Yeşilay Gönülleri Üyesi Fakülte öğrencisi Gizem MALIÇOK koordinatörlüğünde yapılan etkinlikte GAÜN Genç Yeşilay İslahiye MYO ve İİBF Gönüllü öğrenciler görev aldı.
Bağımlılıkla Mücadele Çadırına İslahiye Belediye Başkanı Kemal VURAL, İslahiye Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Fatma YIRTAR’ın yanısıra vatandaşlar ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.
GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Bilal ERDOĞAN şunları söyledi; “İnsanlarımıza bağımlılık bilinci oluşturma adına güzel bir etkinlik oldu. Bizlere destek veren Gaziantep Yeşilay Şubesi yetkililerine, İslahiye Belediyesine, sosyal hizmetler Müdürlüğüne ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum, gençlerin yanısıra yaşlı vatandaşlarımızda çadırımızı ziyaret ederek bilgilendirildi. Amacımız her türlü bağımlılığa HAYIR diyerek insanlarımızın daha da bilinçli olmasıdır” dedi.
GAÜN Genç Yeşilay Kulubü Üyesi Gizem MALIÇOK’da etkinliğin çok yararlı olduğunu belirterek kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.