ZEYTİN FİDANI DİKİLDİ

06 Şubat 2019 / 11:16:03

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Afrin Zaferinin Hatırasını yaşatmak ve Zeytin Dalı Harekâtında vatan için şehit olan vatan evlatlarımızın aziz hatıraları anısına yetiştirdiği Zeytin Fidanlarını toprakla buluşturdu.
GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu İdari personellerince İslahiye Yerleşkesinde kurulan serada yetiştirilen 1000 adet gemlik türü bodur zeytin fidanını toprakla buluşturarak GAÜN islahiye Yerleşkesine katkı sağladı.
İslahiye Meslek Yüksekokulu Personelince dikilen zeytin fidanları mahalli imkanlarla yetiştirildi. Zeytin fidanları yetiştirilmesinin tüm aşamaları Yüksekokulun İdari personelinin üstün gayret ve katkıları ile gerçekleştirildi.
Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. H.Ahmet DEVECİ şunları söyledi “İslahiye Bölgesi Zeytin üretimi için çok elverişli bir bölge. Zeytin Fidanlarının çeliklerini bölge çiftçisinden temin ederek çok ucuz bir maliyetle yetiştirdğimiz Zeytin Fidanlarını idari personelimizle birlikte toprakla buluşturduk, Zeytin fidanlarının dikiminde emeği olan tüm idari personellerimize teşekkür ediyorum.” dedi.