Öğrencimiz Birsen POLAT, "Modern Türkiye'de Değişim ve Süreklilik" konulu kongrede sunum gerçekleştirdi

24 Nisan 2018 / 15:05:51
İSLAHİYE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ - Zekeriye ŞİMŞEK

Modern Türkiye Sosyal Bilimler Gençlik Kongresi, İstanbul Şehir Üniversitesi Modern Türkiye Çalışmaları Merkezi öncülüğünde, Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Sosyoloji Dükkânı Kulübü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Diplomasi Kulübü'nün katkılarıyla 20-22 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsünde gerçekleştirilen kongrede, Fakültemiz Kamu Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencimiz Birsen POLAT, “21. Yüzyılda Güvenlik ve İstihbarat” konulu başarılı bir sunum yaptı. Öğrencimiz Polat’ı İslahiye İİBF Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Göktürk KALKAN tebrik etti.