STAJ DUYURUSU YENİ !!!

02 Mart 2009 / 10:01:41
ENDÜSTRİYEL KALIPÇILIK PROGRAMI - Ömer Faruk ERKENDİRCİ

1.2000 yılı öncesi kayıtlı öğrenciler Endüstriye Dayalı Eğitim (staj) çalışmalarını 15 Haziran 2009 - 05 Eylül 2009 tarihleri arasında 60 iş günü olarak yapacaklardır.

3. Öğrenciler staj yapacakları işyerlerine onaylatacakları (Kaşe ve imza ile) staj başvuru formlarını Teknik Programlar Bölümü Öğrenci İşleri Servisinden alacaklardır.

5.Öğrenciler staj başvuru formu ile Ek-4 formunu teslim ettikten sonra en geç 12 Haziran 2009 Cuma günü mesai bitimine kadar bir defaya mahsus olmak üzere staj yapacakları işyerini değiştirebileceklerdir.

7.Staj çalışmalarını tamamlayan öğrencilerin staj evraklarını ve gizli sicil fişlerini en geç 7 Eylül 2009 mesai bitimine kadar danışman öğretim görevlisine teslim etmeleri (Yaz okuluna katılıp sonrasında EDÖ çalışmasını tamamladığında mezun olabilecek öğrenciler için bu tarihin 16 Eylül 2009 Çarşamba tarihine kadar uzatılabileceği); staj başarı durumlarının belirlenmesi için 11 Eylül 2009 Cuma mesai bitimine kadar staj jürisi tarafından yapılacak mülakata katılmaları gerekmektedir.

9.Cumartesi günleri de staj yapan öğrenciler bu çalışmalarının staj gününden sayılabilmesi için staj defterindeki Cumartesi günleri tam ya da yarım gün çalıştığını gösterir kısmı işyerine onaylatacaklardır.

Teknik Programlar Bölüm Başkanı