Zirve Üniversitesinden Geçiş Yapan Öğrencilere Duyuru:

29 Kasım 2016 / 11:28:17
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ABD - Rüstem YANAR

Zirve Üniversitesinden geçiş yapan öğrencilerin 2016 güz döneminde aldıkları dersler ve danışmanları ekli dosyada belirtilmiştir. 1. Tezli Öğrenciler: a.Tezli öğrencilerin tez savunmasını girebilmeleri için en az 7 ders artı Seminer dersi almış olmaları zorunludur. Seminer dersi almayanlar veya almış ola bile traskriptinde başarılı notu bulunmayanlar mezun olamaz. b. Tez aşamasında olan ve danışman atanmış öğrencilerin ivedilikle Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasında bulunan Öğrenci Formlarında F10 Tez öneri formunu doldurarak danışmana onaylatıp bölüme teslim etmeleri gerekmektedir. 2. Tezsiz Öğrenciler: a. Tezsiz öğrencilerin mezun olabilmesi için en az 10 ders ve Proje almaları gerekir. Bu dönem Proje dersi alan öğrencilierin acilen danışman hocaları ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.