OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE GAZİANTEP ŞEHİR TURU DÜZENLENDİ

25 Şubat 2015 / 14:11:29
TURİZM VE OTELCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU - Öğr. Gör. Eyüp Atılgan

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç OLCAY; “Eğitimin sadece okulla sınırlı kalmaması, öğrencilerin yaşadıkları çevrenin tarihini ve kültürünü bilmeleri ve yöre insanlarını tanıyarak, öğrenim gördükleri şehirle iç içe olmaları gerektiğini vurgulayarak, bu tür gezilerin ve çeşitli organizasyonların belirli periyotlarla, farklı noktalara ve konulara yönelik olarak devam edeceğini” belirtmiştir. Aynı zamanda, bu geziye verdikleri destekten dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, Öğr. Gör. İbrahim DEMİR’e ve Öğr. Gör. Nalan ALBUZ’a teşekkür eden Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç OLCAY; “Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimleri için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini”de sözlerine ekledi.