ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ

17 Aralık 2014 / 11:30:47

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu 2014-2016 öğrenci temsilciliği seçimi yapıldı.

İslahiye Meslek Yüksekokulu öğrencileri centilmence geçen öğrenci seçimlerini davul zurna ile ve birlik ve beraberliklerini de halay çekerek gösterdiler.

İslahiye MYO’da 4 bölümde Bölüm ve Yüksekokul Öğrenci Temsilciliği Seçiminde Bittisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Temsilciliğine Abdullah DOĞAN, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Temsilciliğine M. Emin AKSOY, Muhasebe ve Vergi Bölümü Temsilciliğine Kubilay MUNAR ve Laborant ve Veteriner Bölümüne İ. Halil BOZKURT seçildi. Bölüm Temsilcileride kendi aralarında Seçim Kurulu gözetiminde yapılan seçimde Muhasebe ve Vergi Bölümü Temsilcisi Kubilay MUNAR’ı Yüksekokul Temsilciliğine seçtiler.

İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdür v. Yrd. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ Öğrenci seçimlerinin sorunsuz ve düğün havası içerisinde geçtiğini belirterek seçilen temsilcilere başarı diledi. Emeği geçen seçim kuruluna ve sandık kurulu ile centilmence tavır sergileyen öğrencilere ve adaylara teşekkür etti.

Sevgi, kardeşlik ve demokratik bir ortamda geçen seçimlerde öğrenciler davul zurna eşliğinde oynayarak ve halay çekerek eğlendiler.