YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜMÜZ BAŞHEKİMİ ZİYARET ETTİ.

27 Şubat 2014 / 11:52:41

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ yeni hizmete açılan 100 yataklı İslahiye Devlet Hastahasine atanan Başhekim Uz.Dr. M.Ali ÖZER’i makamında ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi İslahiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. H.Ahmet DEVECİ’ye Müdür Yardımcısı Öğ.Gör. İ.Halil KORKMAZ ile Yüksekokul Sekreteri Bilal ERDOĞAN eşlik etti.

Göreve yeni atanan İslahiye Devlet Hastahanesi Başhekimi Uz. Dr. M.Ali ÖZER’e hayırlı olsun dileklerini sunan Yüksekokul Müdürü DEVECİ İslahiye MYO’nda açılması düşünülen ön lisans sağlık programları hakkında bilgi vererek kurumlararası işbirliği içerisinde çalışılması dileğinde bulundu.

İslahiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. M.Ali ÖZER’de ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve her daim üniversite ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.