Ücretli İstatistik Danışmanlık Hizmeti-TARGET

07 Ekim 2019 / 16:28:19
BİYOİSTATİSTİK ANABİLİM DALI - Seval KUL

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim dalı ve Teknoloji transfer ofisi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Prof.Dr.Seval KUL ve Doç.Dr.İlkay Doğan tarafından istatistik danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Planlama (Güç analizi/Örnek genişliği belirleme) aşamasında başvuran kişilerin çalışmasına benzer çalışmaları randevu günü getirmesi gerekmektedir.

Danışmanlık süresince zamanın etkin kullanılması amacı ile araştırmacıların istedikleri karşılaştırmaları (hipotezlerini) bir word belgesine maddeler halinde yazmasını öneriyoruz.

Danışmanlık hizmetinin ücreti her çalışmaya özel olarak belirlenmektedir.

Danışmanlık hizmeti talep eden kişinin randevuya gelirken kendisine belirtilen ücreti aşağıda belirtilen hesaba yatırması ve dekontun bir örneğini çıktı olarak yada emaille danışmanlık alınacak öğretim üyesine ulaştırması gerekmektedir.

İletişim bilgileri

Prof.Dr. Seval KUL ( 0342 360 60 60 Dahili: 4739)

Doç.Dr. İlkay Doğan (0342 360 60 60 Dahili: 4738)

Prof.Dr.Seval KUL