İMYO “19 MAYIS GENÇLİK FUTBOL TURNUVASI” FİNALİ YAPILDI

24 Mayıs 2013 / 15:07:12

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye Meslek Yüksekokulu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Bölümlerarası 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası” sona erdi.

İslahiye Anadolu Teknik Lisesi Halı Sahasında düzenlenen turnuva 8 takımın katılımıyla gerçekleşmiş ve zorlu bir mücadelenin ardından final maçı da yapılarak kıran kırana geçen maçlardan sonra 4 takım finale kalmış ve yapılan final maçlarında izleyenler zevkli, bol gollü bir final seyretti. Finalde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları 2. Sınıf 1. olurken İşletme Yönetimi-2 2. Öğretim 2. ve İşletme Yönetimi-2 ise 3. olarak düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvasını tamamlamış oldular.

Sevgi, kardeşlik ve barış içersinde geçen turnuva da 1. Olan Muhasebe ve Vergi Bölümü İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile dostluk ve kardeşlik maçı yapacaklar.

İslahiye MYO tarafından düzenlenen Turnuvada dereceye girenlere Kupaları ve hediyeleri düzenlenen törenle verilecek.

Yüksekokul Müdür v. Y.Doç. H.Bayram İRHAN konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “19 Mayıs Gençlik haftası sebebiyle düzenlediğimiz futbol turnuvası son ermiş olup tüm öğrencilerimizi gösterdikleri centilmenlik ve sportmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum, öğrencilerimiz topluma sporun centilmenlik olduğunu bir kez daha gösterdiler” dedi.