Gaziantep Üniversitesi

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERE YÖNELİK POTANSİYEL MEZUN ATÖLYESİ
28 Şubat 2022 21:53:39
ÖĞRENCİ İŞLERİ D. BŞK. - A.BURCU MIHÇIOĞLU

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ( YTB ) tarafından organize edilmekte olan Potansiyel Mezun Atölyeleri kapsamında Türkiye Mezunları ailesinin yeni üyeleri olacak olan uluslararası öğrencilerimiz için belirlenen başlıklarda eğitimler ve sunumlar gerçekleştirilecektir:

• YTB’nin Türkiye Mezunlarına yönelik çalışmaları,
  • Ülkeniz ve Türkiye arasındaki siyasi, kültürel, ekonomik ilişkilerde faydalanabileceğiniz, ilgili kuruluşların temsilcilerince yapılacak bilgilendirici konuşmalar ve sunumlar,
  • Alanında uzman eğiticiler tarafından verilecek ve sizleri mezuniyet sonrası iş hayatına hazırlayıcı, CV hazırlama teknikleri, mülakat teknikleri, diksiyon ve hitabet, beden dili ve etkili iletişim gibi başlıklardan oluşabilecek kişisel gelişim eğitimleri,

2 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfi – 2’de uluslararası öğrencilerimiz ile gerçekleştirilecek Potansiyel Mezun Atölyesine davetlisiniz.

Program son sınıftaki tüm uluslararası öğrencilerin katılımına açıktır.

Katılım durumunuzu ekli davetiyede belirtilen e-posta adresine iletmeniz gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz.

Yer: Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anfi – 2