The Global Syrian Refugee Crisis: Health and Socioeconomic Perspectives, Challenges and Opportunities Uluslararası Kongre
07 Mart 2019 09:13:42
ÜNİVERSİTE GENEL - ESENGÜL YİĞİT

Değerli Bilim İnsanları,

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Göç Enstitüsü’nü kuran Gaziantep Üniversitesi, bu alanda Global Health (GH), Union of Medical Care and Relief Organizations (UOSSM) kurumları ortaklığıyla ve Beyrut Amerikan Üniversitesi işbirliğiyle14-18 Ekim 2019 tarihleri arasında, üniversitemiz Mavera Kongre Merkezi’inde “The Global Syrian Refugee Crisis: Health and Socioeconomic Perspectives, Challenges and Opportunities” başlıklı uluslararası bir kongre düzenleyecektir. İngilizce ya da Türkçe yapılabilecek sunumların özet gönderimi için son teslim tarihi 15 Nisan 2019 olup özet ve kongreye ilişkin detaylı bilgiler https://www.syrianrefugeeconference.com/ adlı resmi web sayfasında yer almaktadır.

Prof. Dr. Ali GÜR

Döküman/Dosya