1.ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM VE TEKNOLOJİ KONGRESİ ( 1-3 NİSAN 2019 )
26 Aralık 2018 15:52:04
ÜNİVERSİTE GENEL - ESENGÜL YİĞİT

Değerli Meslektaşlar,

Gaziantep Üniversitesi, Araban Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Sürdürülebilir Tarım ve Teknoloji Kongresi’ni 1 - 3 Nisan 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleştireceğimizi gururla bildirir ve sizleri misafir etmekten onur duyarız. Amacımız, araştırmacılara, mühendislere, akademisyenlere, kurumlara, topluluklara, ajanslara ve endüstri profesyonellerine araştırma sonuçlarını ve sürdürülebilir tarım ve teknoloji alanındaki faaliyetleri ve/veya gelişmeleri sunmak için bir platform oluşturmaktır. Aynı zamanda kongremiz tüm katılımcıların yeni fikirler ve uygulama deneyimlerini paylaşmaları, iş ve araştırma bağlantıları kurmaları ve gelecekteki işbirliği için küresel ortaklar bulmaları açısından harika bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Bu kongrede, teknoloji uzmanlarının ve araştırmacıların teknoloji ve tarım alanındaki gelişmeleri ve bunların günlük hayatlarımız üzerindeki etkilerini paylaştıklarını duymaktan mutluluk duyarız. İlgi alanlarınıza, araştırmalara ve akademik çevrelere katkı sağlamak amacıyla katılım ve katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Kongrenin dili İngilizce olacaktır.
Daha detaylı bilgi için lütfen kongre resmi web sitesini ziyaret ediniz:

Herhangi bir yardıma veya açıklamaya ihtiyacınız olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Mail adresi: incsat@gantep.edu.tr

Web Sayfası: http://incsat.gantep.edu.tr