TAŞERON İŞÇİLERDEN SÜREKLİ İŞÇİ KADROSUNA GEÇMEYE HAK KAZANANLAR VE REDDEDİLENLER
27 Mart 2018 21:42:22
ÜNİVERSİTE GENEL - ESENGÜL YİĞİT

Taşeron İşçilerden Sürekli İşçi Kadrosuna Geçmeye Hak Kazananlar ve reddedilenler

ÖNEMLİ:

1-) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmaları devam etmekte olanlar, kadroya atanacak ancak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumsuz olduğu değerlendirildiği takdirde, iş sözleşmeleri ilgili mevzuatı uyarınca fesih edilecektir.

2-) Başvurusu ret olanlar; Sürekli işçi kadrosuna geçmeye hak kazananlar listesi sonuçlarına ilan tarihinden itibaren 3 (Üç) gün içerisinde başvuru yaptıkları birimlere yazılı olarak itirazda bulunabilirler.

3-) Sürekli işçi kadrosuna atanmaya hak kazananlar Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının WEB sitesinde belirtilen evrakları en geç 30.03.2018 cuma gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlanen Tebliğ Olunur.

Üniversitemiz bünyesinde taşeron işçi olarak çalışan personelin 696 Sayılı KHK gereği işçi kadrosuna geçmek için yaptığı başvurular neticesinde sürekli işçi kadrosuna geçmeye hak kazananlar ve reddedilenler listesi ekteki dosyadadır..

Döküman/Dosya
kesin-liste12453.pdf