14 Mart 2018 16:35:53
ÜNİVERSİTE GENEL - ESENGÜL YİĞİT

1-) İlk başvuru sonuçlarının ilanından sonra güvenlik soruşturması gelenlerin durumları Komisyonca değerlendirilmiş olup, değerlendirme neticesinde, başvuruları kabul edilmeyenler, red kararına karşı, listenin ilan tarihini takip eden günden başlamak üzere 3(üç) iş günü içinde bağlı bulundukları birimlere yazılı olarak itiraz edebilirler.

2-) Güvenlik soruşturması tamamlanmayanların durumları listede “Güv.Sor.Devam” olarak belirtilmiş olup, bu durumda olan kişiler, sınava girecekler ancak güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra geçiş işlemleri değerlendirilecektir.

3-) Yazılı sınav 20.03.2018 Salı günü yapılacak olup, sınav saati ve sınava giriş yerleri, 19.03.2018 pazartesi günü ilan edilecektir.

TAŞERON İŞÇİ KADROYA GEÇİŞ SINAVINA GİRECEKLER VE BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER LİSTESİ EKTEDİR.

Döküman/Dosya
sinav-listesi12430.pdf