Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
SÜT VE BESİ HAYVANCILIĞI PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
MÜFREDAT21 Eylül 2017
Ders Künyesi
Ders Adı
YEM BİLGİSİ VE TEKNOLOJİSİ
Ders Kodu
SBH102
Ders Açıklama
-Yemlerin tanımlanma ve sınıflandırılması-Kaba yemlerin-hazırlama teknikleri ve hayvan beslemede kullanılmaları (Kuru kaba yemler, Yeşil kaba yemler, Silaj),-Konserve yemler, hazırlanma teknikleri ve hayvan beslenmede kullanılmaları (Enerji konserveleri, Protein konserveleri, Ticari yemler, Yem katkı maddeleri)-Yemlerin depolanması ve korunmaları
Ders Kredi
3
ECTS
3
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu