Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
Analiz Ücret Listesi15 Şubat 2019
ANKETLER30 Ocak 2019
Atölye / Laboratuvar
Gıda Mikrobiyolojisi LabGenel Kimya Lab.Aletli Analiz LaboratuarıDuyusal Analiz LaboratuarıTemel İşlemler LaboratuvarıKalite Kontrol ve Gıda Kimyası LaboratuvarıBioteknoloji Laboratuvarı
Ders Künyesi
Ders Adı
Minimizing Postharvest Losses
Ders Kodu
FE 548
Ders Açıklama
Postharvest losses in Fresh Fruit and Vegetable Sector; The role of harvesting methods to reduce losses; The importance of transportation and storage in reduction of postharvest losses; The effects of packaging on postharvest behaviour of fruits and vegetables; Appropriate valorization technologies of the wastes from fresh fruits and vegetables; Sales conditions in retail and wholesale market; Marketing of fresh fruits and vegetables; Discussion on reduction of losses for targeted fruits (cherry, grape, fig, tomato)
Ders Kredi
3-0
ECTS
6

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu