Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
Analiz Ücret Listesi15 Şubat 2019
ANKETLER30 Ocak 2019
Atölye / Laboratuvar
Gıda Mikrobiyolojisi LabGenel Kimya Lab.Aletli Analiz LaboratuarıDuyusal Analiz LaboratuarıTemel İşlemler LaboratuvarıKalite Kontrol ve Gıda Kimyası LaboratuvarıBioteknoloji Laboratuvarı
Ders Künyesi
Ders Adı
Advanced Milling Engineering
Ders Kodu
FE 551
Ders Açıklama
Basic principles of milling operations. Properties of raw materials. Grains. Cereals, Legumes. Quality control for raw materials and products. Milling equipment and design. Control of milling operations. Dry milling. Wet milling. Cleaning operations. Tempering. Size reduction. Screening. Storage systems. Conveying. Milling technologies for cereals and legumes/pulses such as hard and soft wheat, rice, corn, lentils, barley. Special products of milling; coffee, cacao. Design of milling plant. Diagrams.
Ders Kredi
3
ECTS
6

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

EUA Üyelik Logosu
GAÜN Diploma Eki
Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
ALO GÜVENLİK | 317 1717
Tasarım ~ GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu