Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
SÜT VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II
Ders Kodu
GKK202
Ders Açıklama
Yoğurtların duyusal özellikleri, yoğurtların fiziksel özellikleri, yoğurdun kimyasal özellikleri, kremada duyusal analizler, kremada kimyasal analizler, tereyağında duyusal analizler, tereyağında kimyasal analizler, dondurmada duyusal analizler, dondurmada fiziksel analizler, dondurmada kimyasal analizler.
Ders Kredi
3
ECTS
4

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu