Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ
Ders Kodu
GKK208
Ders Açıklama
Taze etlerin duyusal özellikleri, taze etin fiziksel ve kimyasal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin duyusal özellikleri, dondurulmuş et ve ürünlerinin fiziksel, kimyasal özellikleri, kanatlı etlerinin duyusal özellikleri, kanatlı etlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, su ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, sucuklarda duyusal analizler, sucuğun kimyasal özellikleri, emülsiyon tipi et ürünlerinde duyusal analizler, emülsiyon tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, pastırmanın duyusal özellikleri, kavurmanın duyusal özellikleri, kavurmanın fiziksel ve kimyasal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin duyusal özellikleri, konserve tipi et ürünlerinin fiziksel ve kimyasal özellikleri.
Ders Kredi
4
ECTS
5

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu