Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
MEYVE-SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II
Ders Kodu
GKK206
Ders Açıklama
Kurutulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde kükürt dioksit tayini, kurutulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, kurutulmuş meyve sebzelerde mikotoksin analizleri, konserve ürünlerde duyusal analizler, konserve ürünlerde fiziksel analizler, konserve ürünlerde kutu kenet analizleri, konserve ürünlerde rutin fiziksel ve kimyasal analizler, dondurulmuş meyve sebzelerde duyusal analizler, peroksidaz tayini, dondurulmuş meyve sebzelerde rutin fiziksel kimyasal analizler, salçada duyusal analizler, salçada likopen ve karoten tayini, salçada renk tayini, salçada siyah leke tayini, tuz tayini, salçada rutin analizler.
Ders Kredi
3
ECTS
4

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu