Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II
Ders Kodu
GKK204
Ders Açıklama
                                         (3-1)4 Hamurda farinograf analizleri, hamurda ekstensograf analizleri, hamurda miksograf analizleri, hamurda alveograf analizleri, ekmeklerde duyusal analizler, ekmeklerde kimyasal analizler, makarnalarda duyusal analizler, makarnalarda kimyasal analizler, bisküvilerde duyusal analizler, bisküvilerde fiziksel analizler, bisküvilerde kimyasal analizler.
Ders Kredi
4
ECTS
5

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu