Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
MEYVE-SEBZE ve ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I
Ders Kodu
GKK205
Ders Açıklama
Taze meyve sebzelerde duyusal analizler, taze meyve sebzelerde suda çözünür kuru madde tayini, toplam asitlik tayini, taze meyve sebzelerde şeker tayini, taze meyve sebzelerde su aktivitesi tayini, taze meyve sebzelerde askorbik asit tayini, taze meyve sebzelerde pestisit tayini, taze meyve sebzelerde nitrit tayini, taze meyve sebzelerde ağır metal tayini, meyve suyunda duyusal analizler, meyve suyunda HMF tayini, meyve suyunda etanol tayini,  meyve suyunda viskozite tayini, meyve suyunda rutin fiziksel ve kimyasal analizler, meyve suyunda benzoik asit tayini
Ders Kredi
3
ECTS
5

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu