Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
TAHIL VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ I
Ders Kodu
GKK203
Ders Açıklama
Tahıllardan numune alma, numune hazırlama, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda yabancı madde miktarı tayini, buğdayda hektolitre ağırlığı tayini, buğdayda bin tane ağırlığı tayini, buğdayda tane iriliği tayini, buğdayda tane sertliği tayini, buğdayda un verimi tayini, buğdayda nem tayini, buğdayda protein tayini, buğdayda kül tayini, buğdayda nişasta tayini,  buğdayda düşme sayısı tayini,  buğdayda sedimantasyon değeri tayini, buğdayda glüten tayini, buğdayda glüten indeks değeri tayini, buğday ununun duyusal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun kimyasal özellikleri, buğday ununun fiziko kimyasal özellikleri.  
Ders Kredi
4
ECTS
5

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu