Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Müfredatın Tamamı09 Kasım 2016
Ders Künyesi
Ders Adı
GIDA KİMYASI
Ders Kodu
GKK108
Ders Açıklama
Gıdaların bileşimini oluşturan besin öğeleri ve sınıflandırılmaları. Karbonhidratlar, proteinler, enzimler, vitaminler, lipitler, su ve mineral maddelerin özelliklerinin incelenmesi, sınıflandırılmaları, aroma ve lezzet bileşenlerinin incelenmesi. Gıdalarda doğal olarak bulunan toksik maddelerin özellikleri.
Ders Kredi
4
ECTS
4

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu