Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 müfredatı14 Aralık 2019
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Atölye / Laboratuvar
Lab-1
Ders Künyesi
Ders Adı
BAL ve ŞEKERLİ ÜRÜNLERİN ANALİZLERİ
Ders Kodu
GTE013
Ders Açıklama
Balda Nem Tayini, Balda Renk Tayini, Balda HMF Tayini, Balda Diyastaz Aktivitesi Tayini, Balda Toplam Asitlik Tayini, Balda İnvert Şeker Tayini, Balda Sakkaroz Tayini, Şekerli Ürünlerin Duyusal Analizi, Şekerli Ürünlerde Pektin Tayini, Şekerli Ürünlerde Meyve Oranı Tayini, Şekerli Ürünlerde Rutin Analizler.
Ders Kredi
3
ECTS
3

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu