Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 müfredatı14 Aralık 2019
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Atölye / Laboratuvar
Lab-1
Ders Künyesi
Ders Adı
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ
Ders Kodu
GTE008
Ders Açıklama
Fermantasyonun tanımı, fermantasyon mikroorganizmaları, fermantasyon kinetiği, alkol fermantasyonu ve diğer fermantasyonlar, distile alkollü içkiler teknolojisi, şarap teknolojisiteknolojisi, hamur ve ekmek üretimi, fermente et ve süt ürünleri, fermente ürünlerde kalite analizleri., bira teknolojisi, sirke teknolojisi, laktik asit fermantasyonları ve teknolojileri, turşu ve boza
Ders Kredi
3
ECTS
3

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu