Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 
ANA SAYFA
Duyuru / Doküman
2017-2018 müfredatı14 Aralık 2019
2017-2018 MUFREDATI20 Eylül 2017
Atölye / Laboratuvar
Lab-1
Ders Künyesi
Ders Adı
SÜT VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ II
Ders Kodu
GTE202
Ders Açıklama
Geleneksel ve bulgar yöntemiyle beyaz peynir üretimi, kaşar peyniri üretimi, sade, meyveli ve aroma yoğurt üretimi, kefir, ayran üretimi, tereyağı teknolojisi, dondurma üretimi, süttozu ve koyulaştırılmış süt teknolojisi, yöresel peynirlerin üretimi
Ders Kredi
3
ECTS
5

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu