Gaziantep Üniversitesi

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

English
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 
ANA SAYFAMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Duyuru / Doküman
Analiz Ücret Listesi15 Şubat 2019
ANKETLER30 Ocak 2019
Atölye / Laboratuvar
Gıda Mikrobiyolojisi LabGenel Kimya Lab.Aletli Analiz LaboratuarıDuyusal Analiz LaboratuarıTemel İşlemler LaboratuvarıKalite Kontrol ve Gıda Kimyası LaboratuvarıBioteknoloji Laboratuvarı
Kalite Kontrol ve Gıda Kimyası Laboratuvarı
Açıklama
Bölümümüz Kalite Kontrol ve Gıda Kimyası Laboratuvarında her türlü gıda maddesinin kalite parametreleri ve kimyasal özellikleri ayrıntılı olarak analiz edilebilmektedir.Laboratuvarımızda gıda maddelerindeki nem analizleri,kül analizleri,protein analizleri,yağ analizleri,renk analizleri ,şeker analizi,gluten miktarı tayini ve tuz miktarı tayini gibi temel analizlerin tamamı yapılabilmektedir. Ayrıca laboratuvarımızda aşagıdaki cihazlar bulunmaktadır. Yağ tayin cihazı Nem tayin cihazı Protein tayin cihazı Renk tayin cihazı Vakumlu etüv Döner buharlaştırıcı Kül fırını Sogutmalı etüv Su banyoları Hassas teraziler Mikrodalga fırın Santrifujler pH metreler Isıtıcılar Gıda maddelerindeki nem analizleri Kül analizleri Protein analizleri Yağ analizleri Renk analizleri Şeker analizi yapılmaktadır.

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

Adres Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, TÜRKİYE
Tel +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Faks +90 (342) 360 1013
E-posta bilgi@gantep.edu.tr
Tasarım ~GAÜN Bilgi İşlem WebGrubu