''44. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve İdari Personel Belge Takdim Töreni''

5 Temmuz 2017

Üniversitemiz ''44. Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve İdari Personel Belge Takdim Töreni'' GAÜN Çobanevi Sosyal Tesisinde (Havuz Başı) gerçekleştirilecektir.

Not: Belge Taktim Töreninde Belgeler; Üniversitemizde Yeni Göreve Başlayan İdari Personel, 25 Hizmet Yılını Dolduran İdari  Personel, Emekli Olan İdari  Personel ve Vefat Eden İdari  Personel Yakınlarına verilecektir.

Yer: GAÜN Çobanevi Sosyal Tesisi (Havuz Başı)

5 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 19:30'da Üniversitemiz Çobanevi Sosyal Tesisinde gerçekleştirilecek olan Üniversitemiz 44. Kuruluş Yıl Dönümü Programına katılacak aracı bulunmayan misafir ve personelimizin ulaşımı için Üniversitemiz ana kapısı ile Çobanevi Sosyal Tesisi arasında 19:00-24:00 saatleri arasında ring servisi olacaktır.