Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI
18 May 2011 14:27:29
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ISLAHİYE - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye Meslek Yüksekokulu TDP Dersi kapsamında “Kitap Okuma, Toplama ve Kütüphane Oluşturma Projesi” hayata geçirildi.

Gaziantep Üniversitesi İslâhiye Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Bölümü I. Sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi uygulamaları dersi kapsamında kitap toplama kampanyası düzenledi.

GAÜN İslâhiye MYO İşletme Yönetimi Bölümü öğrencileri, TDP dersi kapsamında Oluşturulan; Kitap Okuma, Toplama ve Kütüphane Oluşturma Projesi çerçevesinde proje koordinatörü tarafından önce Kitap Okumanın Faydaları ve Hızlı Kitap Okuma Teknikleri konusunda geniş bilgi verildi.

Projenin 2. Ayağında ise Kitap Toplama olduğundan Kitap Toplama Kampanyası düzenlendiler.

Projenin 3. Ayağında ise toplanan kitaplarla Yüksekokula komşu olan Kırıkçalı Köyü Köy konağı’na kütüphane oluşturarak komşu köye katkı sağlamayı amaçladılar.

Proje Koordinatörü Bilal Erdoğan konuyla ilgili olarak ”Üniversitemiz tarafından geçen yıl hayata geçirilen Toplumsal Duyarlılık Projeleri Kapsamında yaptığımız Proje ile Yüksekokul Öğrencilerimize Kitap okumanın faydaları, Hızlı Kitap Okuma Teknikleri konusunda güzel bilgiler verdik. Öğrencilerimizin okudukları kitaplar ile kitapseverlerin bağışlayacakları kitaplar ile de Komşu köyümüz olan Kırıkçalı köyünde bir kütüphane oluşturacağız. Kitapseverlerin bağışlayacakları kitapları bekliyoruz” dedi.

Kampanyada 30 öğrenci görev aldı.
Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam