Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF.DR. ALİ GÜR İLÇEMİZİ VE OKULUMUZU ZİYARET ETTİ
20 December 2017 09:18:08
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ARABAN - Mehmet Akif HANÇER

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Nuh Okumuş’tan oluşan heyet, Araban Kaymakamı Emin Bağlı’yı ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ali Gür ziyarette; Üniversitelerin halk ile iç içe olması gerektiği ve yöre halkının ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yapılanması gerektiğini ifade ederek, bu konuda Gaziantep Üniversitesi olarak gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

GAÜN Araban Meslek Yüksekokulu’nun geliştirilmesi ve geleceği hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında, Araban Belediyesi tarafından Karapınar piknik alanında öğle yemeği verildi.

Rektör Prof. Dr. Gür ve GAÜN üst yönetimi; Araban Kaymakamı, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, İlçe Tarım Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, Ziraat Odası Başkanı, muhtarlar ve çiftçilerin katılımıyla; Araban Meslek Yüksekokulu, Araban Kaymakamlığı ve Araban Belediyesi işbirliğinde hazırlanan “Sarımsak, Nohut ve Pamuk Bitkilerinin Önemli Hastalıkları ve Zararları” konulu ”I. Çiftçi Eğitimi Semineri” GAÜN Araban Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Araban Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Aydın Atakan tarafından sunulan seminerde, açılış konuşmasını yapan Araban Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdihan Tunç, seminerin okulumuz ilçe çiftçileri arasında köprü bağlamında olup ileriki dönemlerde bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

HABERİN YAYINLADIĞI LİNKLER:

http://habermerkezi.gantep.edu.tr/?p=44716

http://gaziantephaberdar.com/rektor-gurden-arabana-ziyaret/

Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam