Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
Fakültemiz Öğrencileri Karadeniz turu yaptı
08 May 2017 10:29:08
FACULTY OF ECONOMIC AND ADMINISTRATIVE SCIENCES IN ISLAHIYE - Zekeriye ŞİMŞEK

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri ara sınavlar sonrası Karadeniz'e gezi düzenledi.

Sınav stresini atan öğrenciler, Ordu Boztepe’de teleferik keyfi yaşarken, Trabzon’da Ayasofya Camisi ve Atatürk'ün vasiyetini yazdığı yer olan Atatürk Köşkü Müzesi'ni ziyaret etti. Rize’de bir çay fabrikasını da ziyaret eden öğrenciler işletme hakkında yetkililerden bilgi aldı. İkram edilen çayın ardından yollarına devam eden öğrenciler Karadeniz gezilerine Ayder Yaylası, Uzun Göl, Sümela Manastırı’nı gezerek devam etti. Uzun Göl’de Trabzon Valisi Yücel Yavuz’la hatıra fotoğrafı çektiren Üniversiteliler, dönüşte Tortum şelalesinde fotoğraf çektirdikten sonra Erzurum’a uğrayarak cağ kebabı yedi. Öğrenciler Erzurum’un tarihi yerlerini gezip gördükten sonra geri dönüşe geçtiler.

Organize edilen gezide öğrenciler mola yerlerinde yerel halkla birlikte halay çekerek yöresel oyunlar oynadı, fotoğraf çekimi için gelen gelin ve damatla da fotoğraf çektirdi.

Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam