Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
TDP KONFERANSLARI
30 December 2016 11:56:30
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ISLAHİYE - UZM. BİLAL ERDOĞAN

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik yılı Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında hazırlanan Temizlik ve Hijyen Projesi kapsamında konferans düzenlendi.
Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında Yüksekokul Konferans salonunda düzenlenen konferansa Yüksekokul bayan personelleri ile bayan öğrenciler katıldı.
Düzenlenen konferansta Proje koordinatörü Uzm. Bilal ERDOĞAN kız öğrencilere Temizlik ve Hijyeni anlattı.
Proje koordinatörü tarafından eğitilen öğrenciler İslahiye’deki ilk ve ortaöğretim okullarında ve köy okullarında Konferans verecek.
Konferansta ayrıca Laborant ve Veteriner Sağlık 2 öğrencisi Hatice Öztürk ise Kişisel Bakım Hijyen konusunda bilgi verdi.
Konferansta konuşan Proje Koordinatörü Uzm. Bilal ERDOĞAN Temizlik ve Hijyen projesi kapsamında şunları söyledi “ Günümüzde insanlar sağlıklı ve mutlu olma gayreti içinde bulunmaktadır. Sağlıklı olmanın temel şartı da Temizlik ve hijyen kurallarına uymaktır. Mutlu olmanın temel şartı da kanaat ve insanları şartsız sevmektir. Sözün özü budur. Bunların bilinmesine rağmen zaman zaman insanlar bu kurallara uymadıklarından sağlıklarını kaybetmektedirler. Bu amaçla temizlik ve hijyen kurallarının her zaman ve her yerde uyulması gereklidir” dedi.
Laborant öğrencisi Hatice ÖZTÜRK ise Kişisel Bakım ve Hijyen kurallarını anlattı. Öztürk “kimyasal ürünlerden ve anti bakteriyel ürünlerden uzak durulmasını sağlığımız için kişisel bakım ve hijyenin çok önemli olduğunu” vurguladı.
Konferans sonunda Yüksekokul Müdürü Y. Doç.Dr. H.Ahmet DEVECİ konferansı veren Uzm. Bilal ERDOĞAN ve Hatice Öztürk’e ve konferansa katılanlara teşekkür etti. Hatice Öztürk ve katkıda bulunanlara Teşekkür belgesi verdi.
Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam