Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
KYK KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA KARİYER GÜNLERİ
29 June 2016 16:15:04
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ISLAHİYE - UZM. BİLAL ERDOĞAN

Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğüne bağlı İslahiye Ökkaşe Kız Öğrenci Yurdunda Kariyer Günleri Eğitimi gerçekleştirildi.

Düzenlenen eğitim Programına Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet KÖLEMEN, Yurt Müdürü Recep KARABACAK, Uzm. Bilal ERDOĞAN, Yurt personelleri ve yurt öğrencileri katıldı.

Gerçekleştirilen Kariyer Günleri eğitim programı kapsamında Uzm. Bilal ERDOĞAN seminer verdi.

Seminerde konuşan Uzm. Bilal ERDOĞAN Yurt öğrencilerine yaptığı konuşmada “öğrenim hayatlarında daima düzenli çalışmalarını, hayata dair bilgilerin iyi okunmasını ve yaşamlarında etik ve mesleki etik kurallara harfiyyen uymalarını ve her daim iyi örnekler sergilemelerini ve protokol ve nezaket kurallarına uymalarını” istedi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet KÖLEMEN Gaziantep Üniversitesi İslahiye kampüsünde bulunan İslahiye Meslek Yüksekokulu ve İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile yaptığımız görüşmelerle kariyer günleri düzenleyerek yurt öğrencilerine katkı sağladıklarını belirten KÖLEMEN Seminerlerden çok istifade ettiklerini dile getirdi.

Kariyer günlerinde konuşmacı olarak katılan Uzm. Bilal ERDOĞAN’a Yurt Müdürü Recep KARABACAK tarafından çiçek ve Seminer belgesi takdim edildi.

Uzm. Bilal ERDOĞAN kendisine takdim edilen çiçeği GAÜN İslahiye Kampüsündeki öğrenciler için yurt açılmasına vesile olan ve yurtla ilgili öğrencilere destek veren Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet KÖLEMEN’e takdim etti.

KYK Kariyer günlerine katılan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek böyle güzel seminerlerin devam etmesini istediler.

Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam