Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
TDP PROJELERİMİZ UYGULANMAYA BAŞLADI
28 February 2013 14:00:18
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ISLAHİYE - UZM. BİLAL ERDOĞAN

KİTAP TOPLAMA PROJESİ KAPSAMINDA KÜTÜPHANEMİZE KİTAP BAGIŞI

Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında 2012–2013 akademik yılında İslahiye Meslek Yüksekokulu Proje Koordinatörleri tarafından hazırlanan projeler hayata geçirilmeye başlandı.

Toplumsal Duyarlılık Projeleri kapsamında; Kitap Toplama Projesi, Deprem Bilinci, Korunma yolları ve Eğitimi Projesi, İlkyardım Tedbirleri Projesi, Bireysel Silahsızlanma Projesi, Tarihi ve Kültürel Mirasın Koruma Projesi, İslahiye’nin Tarımda Ekonomik Verimliliğini Artırma Projesi ile İslahiye’de Seracılığın Geliştirilmesi Projesi olmak üzere toplam 7 proje uygulanmaya başlandı.

Projede; Koordinatör olarak Öğr. Gör. İ.Halil Korkmaz, Yıldırım Bayazıt, Bilal Erdoğan, Zekeriya Çakmak, M. Murat Kankaya, Halim Gök ve Vedat Görmez görev alırken 120 birinci sınıf öğrencisi projeye destek vererek projeler hayata geçirilmeye başlandı.

Bu kapsamda Kitap Toplama Projesi çerçevesinde Yüksekokul İşletme Yönetimi Programı birinci sınıf öğrencileri, Toplumsal Duyarlılık Projesi dersi kapsamında kitap toplama kampanyasına destek vererek projeye katkı sağlıyor.

GAÜN İslahiye Meslek Yüksekokulu Kitap Toplama Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Yıldırım Bayazıt, konuyla ilgili olarak ihtiyaç durumunu göz önüne alarak İşletme Yönetimi birinci sınıf öğrencileriyle birlikte TDP dersi kapsamında oluşturulan proje çerçevesinde topladıkları 500 kitaptan KPSS ve DGS’ye yönelik kitapların bir kısmını kendi okullarının kütüphanesi ile İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kütüphanesine bağışlarken diğer kısmını da İslahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne bağışlayacaklarını belirtti.

Kitap Toplama Projesi kapsamında toplanan kitaplar Proje Koordinatörü Öğr.Gör. Yıldırım Bayazıt ve proje öğrencileri tarafından Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdoğan’a teslim edildi.

Yüksekokul Sekreteri Bilal Erdogan Kitap Toplama Proje Koordinatörü Öğ.Gör. Yıldırım Bayazıt’a ve öğrencilerine yardım severliklerinden dolayı teşekkür etti.

Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam