Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
 
HOMEPAGE
GENÇLİK BAYRAMI KUTLU OLSUN
21 May 2012 13:26:02
VOCATIONAL SCHOOL OF HIGHER EDUCATION IN ISLAHİYE - UZM. BİLAL ERDOĞAN

İslahiye Kaymakamlığı – Gaziantep Üniversitesi işbirliği ve İslahiye Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri kapsamında; Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hilmi BAYRAKTAR tarafından “Cumhuriyet’e Giden Süreç” konulu konferans düzenlendi.

İslahiye Belediye Başkanı Malike ULUDAĞ, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Ömüral BEŞİKÇİ, Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Bayram BULUT, Gaziantep Üniversitesi öğretim elemanları, İslahiye Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, öğrencileri ve vatandaşların katıldığı konferansta BAYRAKTAR: “Osmanlı Devleti’nin kuruluşundan Cumhuriyetin ilanına kadar geçen süreçte yaşananları, çekilen sıkıntıları ve yapılan yanlışları anlattı. Konuşmasında ağırlıklı olarak eğitimin önemine vurgu yapan BAYRAKTAR, Osmanlı Devletini sona getiren süreçte en önemli faktörün eğitime verilen önemin yetersiz olduğunu belirtti.

Konferans sonunda; İslahiye Belediye Başkanı Malike ULUDAĞ, Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Metin YILDIRIM, GAÜN Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat KÜTÜK ve bölge esnaflarından Mehmet ASLAN, konuşmalarından dolayı Doç. Dr. Hilmi BAYRAKTAR’a teşekkürlerini sunarak hediyelerini takdim ettiler.

Images

GAZIANTEP UNIVERSITY

Address Üniversite Bulvarı 27310 Şehitkamil - Gaziantep, Türkiye
Phone +90 (342) 360 1200   &  +90 (342) 317 1000
Fax +90 (342) 360 1013
E-mail information@gantep.edu.tr
Design ~GAUN WebTeam