International Journals |
|
Year |
Content |
2018 | Journal / Book Name: Journal of Tourism and Gastronomy Studies No/Edition: 6/3 Authors: Suna B., Uçuk C. Effect of Having Registered Product with Geographical Indication to Destination Marketing |
2017 | Journal / Book Name: International Rural Tourism and Development Journal Authors: Uçuk C., Özkanlı O. Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri |
2017 | Journal / Book Name: Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi Authors: Uçuk C., Özkanlı O. IV. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları ve IV. Rekreasyon Araştırmaları Kongreleri'nin Ardından https://anatoliajournal.com/atad/depo/dergiler/Cilt28_Sayi2_Yil2017_1512572338.pdf |
2015 | Journal / Book Name: Global Journal on Humanities Social Sciences No/Edition: Vol 2, No 1 Authors: Özer A., Özkanlı O., Uçuk C. Ethics in gastronomy and culinary arts field |
Communications Presented and Published In a Book In The International Scientific Meetings |
|
Year |
Content |
2018 | Journal / Book Name: 12th Annual International Conference on Humanities and Social Sciences-PRAGUE Authors: Uçuk, C. The Question of Standard Recipe |
2018 | Journal / Book Name: 2th International Tourism and Development Congress-Bodrum/MUĞLA Authors: Uçuk, C., Üzümcü, O.O. Importance Of Local Food Festivals In Rural Tourism: The Kuzugöbeği Mushroom Festival Example http://www.kirsalturizm.gen.tr/uploads/files/pyhmyY5Ewcud6MNhGtwbnRRjffHD82sJBqi85gPg.pdf |
2018 | Journal / Book Name: 2th International Tourism and Development Congress-Bodrum/MUĞLA Authors: Uçuk, C. Gaziantep'in Yöresel Gastronomik Ürünlerinin Kategorizasyonu http://www.kirsalturizm.gen.tr/uploads/files/pyhmyY5Ewcud6MNhGtwbnRRjffHD82sJBqi85gPg.pdf |
2018 | Journal / Book Name: Gastronomi Kongresi-ANKARA No/Edition: 1 Authors: Uçuk, C., Alaçam, E. Ekşi Mayalı Ekmekler Üzerine Bir İnceleme |
2018 | Journal / Book Name: Gastronomi Kongresi-ANKARA No/Edition: 1 Authors: Uçuk, C., Kayran, M.F. Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbalarının Sunumlarının İncelenmesi |
2018 | Journal / Book Name: VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu-İskenderun/HATAY Authors: Suna, B., Uçuk, C. Gaziantep’teki Restoran İşletmelerinde Teknoloji Kullanım Düzeyinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma |
2018 | Journal / Book Name: III. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi-GAZİANTEP Authors: Özkanlı, O., Uçuk, C. Türk Mutfak Kültüründe Şerbetler https://www.researchgate.net/publication/328191808_Turk_Mutfak_Kulturunde_Serbetler |
2017 | Journal / Book Name: 1th Rural Tourism and Development Congress-BURSA Authors: Uçuk C., Özkanlı O. Gastronomi Turizmi: Tabak Prezentasyonunun Gastronomi Turizmindeki Yeri http://www.antjournals.org/index.php/irtadjournal/article/view/39 |
2017 | Journal / Book Name: 6. Ulusal 2. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu-GAZİANTEP Authors: Uçuk C., Özkanlı O. Gastronomide Tabak Prezentasyonunun Önemi https://www.academia.edu/32647839/6._ulusal_2._uluslararası_doğu_akdeniz_turizm_sempozyumu.pdf |
2017 | Journal / Book Name: Mushroom1st Internatıonal Congress On Medıcınal And Aromatıc Plants-KONYA Authors: Özkanlı O., Süzer Ö., Uçuk C. An Analysıs For The Usage Of Kanlıca Mushroom On The Practıce Fıeld Of Gastronomy As A Type Of High Aromatic Mushroom |
2017 | Journal / Book Name: 3. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu-KAHRAMANMARAŞ Authors: Uçuk C. Gastronomi Mutfak ve Sanat İlişkisi Üzerine http://kayit.asoscongress.com/files/Maras_Guzel 20Sanatlar_Tam_Metin.pdf |
2017 | Journal / Book Name: Uluslararası Gaziantep Tarihi Sempozyumu-GAZİANTEP Authors: Uçuk C. Gaziantep Mutfağının Tarihsel Gelişimi |
2016 | Journal / Book Name: Gastronomi Turizmi Kongresi-BALIKESİR Authors: Uçuk C., Özkanlı O., Koç B., Üzümcü O.O. Güvenli Gıdanın Gastronomi Açısından Önemi |
2015 | Journal / Book Name: 4th World Conference on Design and Education- St. Petersburg/RUSSIA Authors: Uçuk C. Gastronomy as an Art |
2015 | Journal / Book Name: Çukurova Üniversitesi 1. Uluslararası Sanat Araştırmaları Sempozyumu-ADANA Authors: Taşkın E., Uçuk C., Özer A. Gastronomi ve Mutfak Sanatları’nin Diğer Sanat Dalları ile İlişkisi |
Communications Presented and Published In a Book In The National Scientific Meetings |
|
Year |
Content |
2017 | Journal / Book Name: 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi- Kuşadası/AYDIN Authors: Üzümcü O., Uçuk C., Koç B. Likya Bölgesini Ziyaret Eden Turistler Üzerine Bir İnceleme https://anatoliajournal.com/turizmkulliyati/ulusalkongreler/4disiplinlerarasibildirikitap.pdf |
2017 | Journal / Book Name: 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi-Kuşadası/AYDIN Authors: Uçuk C., Özkanlı O., Alkan H.Y. Yaratıcı Şehirler Ağı’nın Gastronomi Turizmine Etkisi: Gaziantep İli Kadayıf Ve Künefe İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma https://anatoliajournal.com/turizmkulliyati/ulusalkongreler/4disiplinlerarasibildirikitap.pdf |
Other Publications |
|
Year |
Content |
2018 | Journal / Book Name: 18 Mart Çanakkale Workshop-GAZİANTEP Authors: Uçuk, C. 18 Mart Çanakkale Menüsü http://www.milliyet.com.tr/gastronomi-ogrencilerinden-18-mart-menusu-gaziantep-yerelhaber-2670547/ |
2018 | Journal / Book Name: YÖN III, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi-GAZİANTEP Makro Biberiye Fotoğrafı |
2018 | Journal / Book Name: Sıradan Mühim Şeyler Fotoğraf Sergisi-GAZİANTEP Kampüs'ten Kareler |
2018 | Journal / Book Name: Gül Şerbeti Festivali-GAZİANTEP Authors: Ceyhun UÇUK Gül Şerbeti Workshop |
2017 | Journal / Book Name: GAÜNDEM No/Edition: 2/4 Authors: Uçuk C. Dünya Bir Ev Olsaydı Mutfağı Gaziantep Olurdu |
2017 | Journal / Book Name: YÖN II, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları Sergisi-GAZİANTEP Yenilebilir Nemrut Heykelleri |
2017 | Journal / Book Name: Usta Ellerin Yorumu ile Gaziantep Yemekleri Authors: Chef Mehmet Yalçınkaya, Chef Zeki Kara, Chef Rafet İnce, Chef Battal Yıldırım, Chef Ceyhun Uçuk https://www.mutfakhaber.net/usta-ellerin-yorumlariyla-gaziantep-yemekleri-18-mayis-2017 |
2016 | Journal / Book Name: Dünya Gıda Dergisi Authors: Uçuk C. Gaziantep Mutfağı: Zıtlıkların Uyumu, Zenginliği http://www.dunyagida.com.tr/haber/gaziantep-mutfagi-zitliklarin-uyumu-zenginligi/5121 |