International Journals |
|
Year |
Content |
Tekin, A. R. and Karaman, H. “Odor Thresholds of Some Derivatives of Strawberry Aldehyde” Chemical Senses, Vol. 17, No. 6, pp.795-799., 1992. | |
Öner, M. D., Tekin, A. R. and Erdem, T. “The Use of Soybeans in The Traditional Fermented Food-Tarhana” Lebensm.-Wiss. u-Technol., Vol. 26 pp. 371-372, 1993. | |
Kaya, A., Tekin, A. R., and Öner M. D. “Oxidative Stability of Sunflower and Olive Oils: Comparison between A Modified Active Oxygen Method and Long Term Storage” Lebensm.-Wiss. u-Technol., Vol. 26 pp. 464-468, 1993 | |
Tekin, A. R. Öner, M. D. and Kaya, A. “Production of Coconut-like Aroma by Thricoderma Viride in Aqueous and Two-phase Fermentation”. Tr. J. of Engineering and Environmental Sciences. Vol. 19, pp. 247-251.,1995. | |
Tekin, A. R., Kaya, A., and Öner, M. D. “Oxidative Stability of Fats and Oils”. Tr. J. of Engineering and Environmental Sciences. Vol. 19, pp. 253-262.,1995. | |
Kaya, S, and Tekin A. R. “The Effect of Salep on The Rheological Characteristics of A Typical Ice-cream Mix”. (to be published in) J. of Food Engineering. | |
Tekin, A. R., and Dalgıç, C. “Biogas Production from Olives Pomace” (to be published in) Resources, Conservation, and Recycling. |
National Journals |
|
Year |
Content |
8. Ertürk, T., Uysal, Z., and Tekin, A. R. “Selection of A Mineral Base Lubricant for The Cold-Rolling of Aluminum Strip”. METU J. of Pure and Applied Sciences, Vol. 15, No. 3 pp. 209, 1982. | |
9. İbanoğlu, Ş. ve Tekin A. R., “Yüzey Tepki Yönteminin Gıda Araştırmalarında Uygulanması” (Gıda Bilimi ve Teknolojisi dergisinde yayınlanacatır.) |
Communications Presented and Published In a Book In The National Scientific Meetings |
|
Year |
Content |
Tekin, A. R. ve Karaman, H. “Çilek Aldehitinin Bazı Türevlerinin Sentezi” II. Ulusal Kimya Simpozyumu. ODTÜ-Ankara, sa. 231, 1985 | |
Yalçınkaya, S., Tekin, A.R., ve Karaman, H. “Koku Verici Maddelerin Bilgisayar Yardımı ile Tanınması”. 2. Ulusal Bilgisayar Destekli Tasarım Sempozyumu, İzmir, Bildiri Kitabı Cilt-1, sa. 246-251., 1986.
| |
Dalgıç, A. C. ve Tekin, A. R. “Dondurularak Kurutulan Yoğurdun Nem Sorpsiyon Eş-Sıcaklık Eğrileri”, Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir ‘ 92, sa. 357-365. 1992. | |
Kaya, A. Ve Tekin A. R. “Hızlandırılmış Raf Ömrü Test Metodu ile Ayçiçek Yağının Raf Ömrünün Bulunması”. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir ‘ 92, sa. 157-366., 1992. | |
Tekin, A. R. ve Demir, H. “ Vakumun Kavrulmakta Olan Kahvedeki Kafein Verimine Etkisi”. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir ‘ 92, sa. 150-156. 1992 | |
Tekin, A. R. ve Karaman, H. “Çilek Aldehiti ve Bazı Türevlerinin Kokulanabilen En Düşük Derişimlerinin Tayini”. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir ‘ 92, sa. 261-267. 1992. | |
Kayalı, R., Tekin A. R. ve Beddal A. “Karayollarında Kullanılan Asfaltın Güneş Enerjisi ile Isıtılması ve Ekonomik Analizi”, Güneş Enerjisi Sistemleri Semineri Bildiriler Kitabı, Mersin 1997, 12. Bildiri. | |
Kaya, S. ve Tekin A. R. “Salebin Model Kahramanmaraş Dondurmasının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkisi”. VI. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Tebliğler Kitabı, Tekirdağ, 2000. sa. 238-234 |