Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Assoc.Prof.Dr. ÇİĞDEM ( AYKAÇ ) SOYSAL
HOMEPAGEDEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING
Publications
International Journals
Year
Content
2005
Journal / Book Name: Journal of Food Engineering
No/Edition: 68, 349-356
Authors: Çiğdem Soysal ve Zerrin Söylemez
Kinetics and inactivation of carrot peroxidase by heat treatment
2004
Journal / Book Name: European Food Research and Technology
No/Edition: 218, 152-156
Authors: Çiğdem Soysal, Zerrin Söylemez ve Faruk Bozoğlu
Effect of High Hydrostatic Pressure and Temperature on Carrot Peroxidase Inactivation
2004
Journal / Book Name: Nahrung Food
No/Edition: 48(1), 5-8
Authors: Çiğdem Soysal ve Zerrin Söylemez

Properties of wheat bran polyphenoloxidase

National Journals
Year
Content
2000
Journal / Book Name: Dünya Gıda
No/Edition: 08-89-91
Authors: Şenol İbanoğlu ve Çiğdem Soysal
Kısa Süreli Ekmek Yapım Metotları: Chorleywood Sistemi
Communications Presented and Published In a Book In The National Scientific Meetings
Year
Content
2007
Journal / Book Name: 5. Gıda Mühendisliği Kongresi
Authors: Çiğdem SOYSAL
Yeşil ve siyah çayın elma polifenol oksidaz aktivitesi üzerine etkileri
2006
Journal / Book Name: Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongresi, Gaziantep
Authors: Songül ŞAHİN ve Çiğdem SOYSAL
Hububatların işlenmesinde enzimlerin kullanımı
2004
Journal / Book Name: 18. Ulusal Biyokimya Kongresi, Trabzon
Authors: Çiğdem Soysal ve Zerrin Söylemez

Guaiakol, pirogallol ve o-dianisidin kullanılarak havuç peroksidazı kinetiği

1998
Journal / Book Name: Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep
No/Edition: 459-468
Authors: Çiğdem Aykaç, AE Tunga Gök, Türkan Kahraman ve Zerrin Söylemez
Tüketici Davranışları Üzerine Bir Araştırma: Gıda Anketi
1998
Journal / Book Name: Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep
No/Edition: 385-391
Authors: Çiğdem Aykaç, Ahmet Kaya ve Sevim Kaya
Baklavanın Nem Soğurma İzotermleri
1997
Journal / Book Name: XIV. Ulusal Biyokimya Kongresi, İzmir
Authors: Çiğdem Aykaç ve Zerrin Söylemez
Buğday Kepeği Polifenol Oksidazının Ayrılması, Kısmi Saflaştırılması ve Özellikleri
Design ~GAÜN WebTeam