Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Asst.Prof.Dr. TUBA PEHLİVAN
HOMEPAGEGASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Publications
International Journals
Year
Content
2015
Journal / Book Name: Journal of Pharmaceutical Science
No/Edition: Vol. 5 (08), pp. 042
Authors: Pehlivan, T., Gül, A.

Determination of Heavy Metals Contents of Some Monofloral Honey Produced in Turkey

Communications Presented and Published In a Book In The International Scientific Meetings
Year
Content
2014
Journal / Book Name: 4.Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi
Authors: Gül, A., Aslan, S.; Pehlivan, T.

Türkiye’de Ana Arı Yetiştiriciliğinin Mevcut Durumu ve Sektörde Yaşanılan Bazı Sorunlar

2012
Journal / Book Name: The First Turkish Congress
Authors: Pehlivan, T., Şahinler, N., Gül, A.

Uses of propolis. The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation. Kayseri. 22-26th February, 2012.

2012
Journal / Book Name: The First Turkish Congress
Authors: Pehlivan, T., Şahinler, N., Gül, A.

An Overview of the making researches from past to present about the honeys antioxidant and antimicrobial properties. Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation. Kayseri. 22-26th February, 2012.

Journal / Book Name: Sosyal Bilimler Araştırmaları Konferansı
Authors: Şahan M; Pehlivan, T.

Gaziantep'in Törensel Yemekleri. Sosbilko.2017

National Journals
Year
Content
2016
Journal / Book Name: Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
No/Edition: 21(1):48-56
Authors: Pehlivan, T., Gül, A.

Türkiye'de üretilen Keçiboynuzu, Kekik ve Sütleğen Ballarının Kimyasal Özellikleri

2012
Journal / Book Name: Arıcılık Araştırma Dergisi
No/Edition: Yıl 4. Sayı 7
Authors: Pehlivan, T., Sahinler, N., Gül, A.

Doğal Bir Ürün Propolis; Yapısı ve Kullanım Alanları

Design ~GAÜN WebTeam