Gaziantep University

GAZİANTEP UNIVERSITY

Türkçe
Instructor ALİ NADİR ZEYREK
HOMEPAGEAŞÇILIK PROGRAMI
Teaching Experience
Undergraduate and Graduate Courses (That you give) During the Period of Last Two Years
Lessons

GMAH-221 SERVİS HİZMETLERİ

GMAH-241 YÖRESEL YEMEKLER

GMAH-141 MESLEK İLKELERİ

GMAH-131 TÜRK MUTFAĞI I

GMAH-031 GENEL TURİZM

GEMAŞK-111 MUTFAK ÜRÜNLERİ

GMMU-121 BİLGİSAYARA GİRİŞ

GMMU-141 BÜRO YÖNETİMİ VE İLETİŞİM TEKNİKLERİ

GMAH-112 DÜNYA MUTFAĞI

GMAH-122 KURUM MUTFAK YÖNETİMİ

GMAH-222 MÖNÜ PLANLAMA VE SOFRA DÜZENİ

GMAH-262 İÇECEKLERİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU

GMAH-212 YEMEK SÜSLEME SANATI

GMAH-132 TÜRK MUTFAĞI II

GMAH-041 GENEL İŞLETME

GEMAH-231 SOĞUK YİYECEKLERİN HAZIRLANMASI

GEMAH-251 YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ

GAMAŞK-002 ZİYAFET MUTFAĞI

GMMU-122 BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI

GMMU-141 BÜRO YÖNETİMİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ

GMİŞ-141 BÜRO YÖNETİMİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ

GMYA-181 OFİS PROGRAMLARI

GMBY- 171 BİLGİSAYAR I

GMBY-251 BİLGİSAYAR III

GMBY-252 BİLGİSAYAR IV

GMBY-015 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ

GMYA-161 PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI

GMBY-142 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ

GSTM-107 YİYECEK TARİHİ

GSTM-108 YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ

GSTM-112 İÇECEKLER VE ÖZELLİKLERİ

   GSTM-203 MUTFAK UYGULAMA
Design ~GAÜN WebTeam