GMAH-221 SERVİS HİZMETLERİ |
GMAH-241 YÖRESEL YEMEKLER |
GMAH-141 MESLEK İLKELERİ |
GMAH-131 TÜRK MUTFAĞI I |
GMAH-031 GENEL TURİZM |
GEMAŞK-111 MUTFAK ÜRÜNLERİ
GMMU-121 BİLGİSAYARA GİRİŞ |
GMMU-141 BÜRO YÖNETİMİ VE İLETİŞİM TEKNİKLERİ |
GMAH-112 DÜNYA MUTFAĞI |
GMAH-122 KURUM MUTFAK YÖNETİMİ |
GMAH-222 MÖNÜ PLANLAMA VE SOFRA DÜZENİ |
GMAH-262 İÇECEKLERİN HAZIRLANMASI VE SUNUMU |
GMAH-212 YEMEK SÜSLEME SANATI |
GMAH-132 TÜRK MUTFAĞI II |
GMAH-041 GENEL İŞLETME
GEMAH-231 SOĞUK YİYECEKLERİN HAZIRLANMASI
GEMAH-251 YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ
GAMAŞK-002 ZİYAFET MUTFAĞI |
GMMU-122 BİLGİSAYAR BÜRO PROGRAMLARI |
GMMU-141 BÜRO YÖNETİMİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ |
GMİŞ-141 BÜRO YÖNETİMİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ |
GMYA-181 OFİS PROGRAMLARI
GMBY- 171 BİLGİSAYAR I |
GMBY-251 BİLGİSAYAR III |
GMBY-252 BİLGİSAYAR IV |
GMBY-015 TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ |
GMYA-161 PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI |
GMBY-142 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ |
GSTM-107 YİYECEK TARİHİ |
GSTM-108 YEMEK PİŞİRME TEKNİKLERİ |
GSTM-112 İÇECEKLER VE ÖZELLİKLERİ |