Projects |
|||
Year |
Subject |
Establishment |
|
2011 | SÜT YAĞI FRAKSİYONLARININ FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ-SANTEZ PROJESİ-YARDIMCI ARAŞTIRMACI OLARAK GÖREV ALIYOR-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: PROF.DR. AHMET KAYA | ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ,- -T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI | |
2009 | ALTYAPI-YARDIMCI ARAŞTIRMACI OLARAK GÖREV ALIYOR-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROF.DR. AHMET KAYA- | DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI | |
2008 | ÇİKOLATA ÜRÜNLERİNDE GÖRÜLEN FAT BLOOM PROBLEMİNİN ÖNLENMESİ-SANTEZ PROJESI-DOKTORA ÖĞRENCISI OLARAK-PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: PROF.DR.AHMET KAYA | ŞÖLEN ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - -T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI | |
2000 | ENZIMATIK METOTLA YÜZEY AKTIF MADDELERIN ELDE EDILMESI VE UYGULANMASI-ARAŞTIRMA FONU PROJE NO: MF-99.03 | GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ |